Psychologenpraktijk

De Adelaar

 

Psychologenpraktijk De Adelaar
A.M. de Jonglaan 38
3221 VC Hellevoetsluis
0181- 32 99 72 0181- 32 99 72

Reviews

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van Psychologenpraktijk De Adelaar kunnen onderstaande reviews behulpzaam zijn. De reviews zijn overgenomen van Zorgkaart Nederland . Psychologenpraktijk De Adelaar behoudt zich het recht voor reviews niet op haar website te plaatsen.

De reviews zijn voornamelijk van clienten waarvan de therapie volledig is afgerond en waarvan de behandeldoelen volledig zijn behaald en de hulpvraag is beantwoord. Psychologenpraktijk De Adelaar wil benadrukken dat de reviews geen garantie geven dat uw behandeling ook zal slagen wanneer u in behandeling gaat bij Psychologenpraktijk De Adelaar. Er kunnen dan ook geen rechten aan de reviews worden ontleend. De reviews hebben uitsluitend een informatief karakter om u te helpen bij het kiezen van een psycholoog en om een beeld te vormen van Psychologenpraktijk De Adelaar.

Vrouw, geboren 1976, Complexe Posttraumatische Stressstoornis (PTSS)
Eric heeft mij weer op weg geholpen. Het traject was zwaar maar tegelijkertijd ook heel verlichtend en mooi. Ik zag mezelf uit het dal klimmen. Ik werdt weer de moeder voor mijn zoon die ik wou en hoor te zijn. Ik ga nu weer met een glimlach en energie door het leven. Van halve dagen werken met moeite naar hele dagen. De binnenkomst is prettig. Een hoekhuis met voldoende parkeerplek. De omgeving is mooi en daar kun je rustig wandelen om alles te laten bezinken. Wat er gebeurt is kan ik zelf niet uitleggen. Mijn omgeving ziet weer die spontane vrolijke drukke vrouw. Ik zal nooit vergeten wat Eric voor mij betekent heeft.

Vrouw, geboren 1992, Gegeneraliseerde Angststoornis
Erik is een fijne en zachtaardige man in de omgang, een erg begripvolle behandelaar. Neemt de tijd om uit te pluizen waar de pijnpunten écht zitten en vraagt hier op door. Het behandelplan en de behandeldoelen worden in goed overleg gemaakt. De therapievorm kon tijdens de behandelduur veranderd worden, daar van beiden kanten het gevoel was dat de gekozen therapievorm niet passend was. Uiteindelijk met EMDR sessies vele nare ervaringen uit het verleden kunnen verwerken, waardoor mijn zelfbeeld groeide en mijn angsten sterk verminderde.

Vrouw, geboren 1994, Gegeneraliseerde Angststoornis, Paniekstoornis en Specifieke Fobie
Ik ben Eric nog iedere dag dankbaar. Hij is kundig en openminded. Een fijne rustige therapeut

Vrouw, geboren 1980, Complexe Posttraumatische Stressstoornis (PTSS)
Eric is een warme, doortastende psycholoog/psychotherapeut met een fijne rustige energie EN scherp op de inhoud. Eric creeert een fijne sfeer waarbij hij mij geleerd heeft om met mildheid naar mijzelf te kijken. Eric was in staat om de snelheid uit mij en de gesprekken te halen, waardoor ik in staat was om te verbinden met mijn gevoel. De vele emdr sessies hebben gemaakt dat ik weer goed in mijn vel zit, sterk verminderde fysieke en mentale klachten heb. Dankzij traumaverwerking is mijn zelfbeeld sterk verbeterd en worden persoonlijke thema's nog wel aangeraakt, maar ontregelt het me niet meer. Eric was in een zware periode mijn lifeliner, bemoedigend vanaf de zijlijn van mijn proces. Eric maakt extra ruimte in zijn agenda wanneer ik vastliep.

Vrouw, geboren 1987, Complexe Posttraumatische Stressstoornis (PTSS)
Als er iemand is die echt aandacht, geduld en doortastend is dan is het wel De Adelaar. Ik heb zelf snel door hoe je moet reageren om zo snel mogelijk de focus van mij af te krijgen. Gelukkig prikte hij hier goed doorheen. Eindelijk iemand die wel echt geinteresseerd was om mij te helpen. En dat was niet makkelijk.

Vrouw, geboren 1976, Complexe Posttraumatische Stressstoornis (PTSS)
Eric heeft mij twee jaar lang behandeld met als startpunt complexe PTSS, angstklachten. Ik heb hier ruim 25 jaar mee rondgelopen na een ongeval. Nu 4 jaar geleden is daar nog een trauma bovenop gekomen. Na gesprekken met diverse psychologen kwam ik niet verder dan alleen wat praten over hoe ik mij eigenlijk voel. Bij Eric is dit vanaf het begin anders geweest. Hij keek door mijn muur die ik om mij heen had gebouwd en wist feilloos een kier te vinden om het juiste gevoel te bereiken. Ik voelde mij begrepen en gehoord waarbij hij door de juiste en directe vragen te stellen zelf moest nadenken en daardoor zaken in ander perspectief ben gaan plaatsen. Het intensieve traject met EMDR behandelingen (soms wel 2x per week) waren zwaar en emotioneel heftig, maar dit was het allemaal waard. Als iemand mij twee jaar geleden had verteld dat ik mij weer normaal zou voelen en voorzichtig weer kan genieten van het leven dan had ik dit absoluut niet geloofwaardig gevonden. Eric bedankt voor alles!

Vrouw, geboren 1977, Complexe Posttraumatische Stressstoornis (PTSS)
Eric is een open mens, denkt met je mee en neemt de tijd om je te leren kennen. Zijn praktijkruimte is prettig ingericht en voelt veilig. Hij is breed opgeleid en open minded. Kortom, een fijne therapeut die je verder helpt.

Man, geboren 1984, Complexe Posttraumatische Stressstoornis (PTSS)
In zeer moeilijke tijden heb ik bij Psychologenpraktijk De Adelaar een zeer zorgvuldige therapeut gevonden die ondanks alle wachtlijsten in Nederland de tijd voor je neemt. Eric is een therapeut die zeer goed luistert, de juiste vragen stelt en waarbij de onderste steen boven moet. Zijn vele opleidingen gecombineerd met zijn ervaring op meerdere gebieden maakt dat je echt te maken hebt met een professional. Door zijn manier van werken is het verkrijgen van de juiste inzichten en verwerken van trauma's absoluut gelukt. Ik ben Eric onwijs dankbaar en kan hem iedereen aanraden. Eric nogmaals bedankt!

Vrouw, geboren 1984, Borderline Persoonlijkheidsstoornis
Ik heb me bij deze therapeut heel erg gezien en gehoord gevoeld wat zo belangrijk was na zoveel jaar ploegen en om hulp schreeuwen. Eindelijk was er aandacht voor wat ik onbewust probeerde duidelijk te maken. Ik voelde me "opgenomen" in zijn praktijk, wat gewoon in een hoekhuis is, maar daardoor persoonlijk voelt. Je merkt aan alles dat hij echt de intentie heeft mensen te helpen, dingen te verwerken en dat ze weer verder kunnen. Dat het niet alleen werk is, maar een missie. Ik ben erg dankbaar dat deze psychotherapeut op m'n pad gekomen is en kan nu met een gemetseld en gerepareerd fundament m'n huis verder afbouwen!

Vrouw, geboren 1946, Complexe rouw
De hulp die ik krijg bij het verwerken (na 8 jaar) van het overlijden van mijn zoon, is uitstekend. Zonder omwegen direct naar de kern en van daar aan de slag. Niet makkelijk, maar wel goed voor mij. Nu zijn we bezig met EMDR, valt echt niet mee, maar werkt perfect. Ik heb nog even te gaan, maar het gaat goedkomen. [red: cliente is niet meer in behandeling en therapie is volledig afgerond]

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met:
Psychologenpraktijk De Adelaar:
0181 - 32 99 72

Wanneer je een geleende pot terugbrengt, laat er dan wat van het eten in dat je ermee gekookt hebt.

Indianenspreekwoord

Reviews

 

 
Menu