Psychologenpraktijk

De Adelaar

 

Psychologenpraktijk De Adelaar
A.M. de Jonglaan 38
3221 VC Hellevoetsluis
0181- 32 99 72 0181- 32 99 72

Reviews

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van Psychologenpraktijk De Adelaar kunnen onderstaande reviews behulpzaam zijn. De reviews zijn overgenomen van Zorgkaart Nederland. Psychologenpraktijk De Adelaar behoudt zich het recht voor reviews niet op haar website te plaatsen.

De reviews zijn voornamelijk van cliënten waarvan de therapie volledig is afgerond en waarvan de behandeldoelen volledig zijn behaald en de hulpvraag is beantwoord. Psychologenpraktijk De Adelaar wil benadrukken dat de reviews geen garantie geven dat uw behandeling ook zal slagen wanneer u in behandeling gaat bij Psychologenpraktijk De Adelaar. Er kunnen dan ook geen rechten aan de reviews worden ontleend. De reviews hebben uitsluitend een informatief karakter om u te helpen bij het kiezen van een psycholoog en om een beeld te vormen van Psychologenpraktijk De Adelaar.

Vrouw, geboren 1977, Complexe Posttraumatische Stressstoornis (PTSS)

Eric is een open mens, denkt met je mee en neemt de tijd om je te leren kennen. Zijn praktijkruimte is prettig ingericht en voelt veilig. Hij is breed opgeleid en open minded. Kortom, een fijne therapeut die je verder helpt.

Man, geboren 1984, Complexe Posttraumatische Stressstoornis (PTSS)

In zeer moeilijke tijden heb ik bij Psychologenpraktijk De Adelaar een zeer zorgvuldige therapeut gevonden die ondanks alle wachtlijsten in Nederland de tijd voor je neemt. Eric is een therapeut die zeer goed luistert, de juiste vragen stelt en waarbij de onderste steen boven moet. Zijn vele opleidingen gecombineerd met zijn ervaring op meerdere gebieden maakt dat je echt te maken hebt met een professional. Door zijn manier van werken is het verkrijgen van de juiste inzichten en verwerken van trauma's absoluut gelukt. Ik ben Eric onwijs dankbaar en kan hem iedereen aanraden. Eric nogmaals bedankt!

Vrouw, geboren 1984, Borderline Persoonlijkheidsstoornis
Ik heb me bij deze therapeut heel erg gezien en gehoord gevoeld wat zo belangrijk was na zoveel jaar ploegen en om hulp schreeuwen. Eindelijk was er aandacht voor wat ik onbewust probeerde duidelijk te maken. Ik voelde me "opgenomen" in zijn praktijk, wat gewoon in een hoekhuis is, maar daardoor persoonlijk voelt. Je merkt aan alles dat hij echt de intentie heeft mensen te helpen, dingen te verwerken en dat ze weer verder kunnen. Dat het niet alleen werk is, maar een missie. Ik ben erg dankbaar dat deze psychotherapeut op m'n pad gekomen is en kan nu met een gemetseld en gerepareerd fundament m'n huis verder afbouwen!

Vrouw, geboren 1946, Complexe rouw
De hulp die ik krijg bij het verwerken (na 8 jaar) van het overlijden van mijn zoon, is uitstekend. Zonder omwegen direct naar de kern en van daar aan de slag. Niet makkelijk, maar wel goed voor mij. Nu zijn we bezig met EMDR, valt echt niet mee, maar werkt perfect. Ik heb nog even te gaan, maar het gaat goedkomen. [red: cliënte is niet meer in behandeling en therapie is volledig afgerond]
 

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met:
Psychologenpraktijk De Adelaar:
0181 - 32 99 72

Wanneer je een geleende pot terugbrengt, laat er dan wat van het eten in dat je ermee gekookt hebt.

Indianenspreekwoord

Reviews

 

 
Menu